Wat is yoga voor mij.

Yoga is voor mij een manier om goed voor jezelf te leren zorgen. Je leert weer in contact te komen met je lichaam en de signalen die je lichaam aangeeft (interoceptie). Op een veilige en vriendelijke manier word je uitgenodigd om naar binnen te keren, binnen je eigen grenzen. Het cultiveren van deze zintuiglijke waarnemingen is een essentieel onderdeel: als je niet meer kunt voelen wat je lichaam nodig heeft, kun je er niet goed voor zorgen.

 

De yogalessen hebben een ontspannen karakter, iedereen is welkom. We zullen vanuit verschillende yogastijlen houdingen (asana’s) in gaan. De nadruk ligt op houdingen vanuit de Yin Yoga, waarbij we een aantal minuten in een houding blijven om enerzijds effect te kunnen vergroten in dieper gelegen weefsel (onder andere bindweefsel/fascia) en we anderzijds vanuit deze rust een onderzoekende en nieuwsgierige houding naar ons zelf toe kunnen beoefenen.

 

Er is veel aandacht voor je lichaam, de ademhaling en het mediatieve karakter van yoga. De yogamat is voor mij een veilige oefenruimte waar je vaardigheden kunt aanleren welke je kan toepassen in je eigen leven, op een manier die bij jou past en die leidt tot goede zelfzorg (waarbinnen evenwicht is en je aanwezig kunt zijn zoals je bent).

 

Yoga bij Studio Yin

Dag        | Iedere dinsdagavond van 19:30 – 20:45

Locatie  | Hart van Heenvliet Hugo van Voorneweg 43

 

Kosten

€ 13,00 per les (strippenkaart 10 lessen)

€ 14,00 per les (strippenkaart 5 lessen)

€ 15,00 per les (losse les / proefles)

Geef je op voor een Yoga les!

Scroll naar boven
Open chat
1
Heb je vragen?
Scan de code
Hallo,

Heb je een vraag, ik beantwoord deze graag.

Lieve groet, Marije | Studio Yin