Ontspannende of Therapeutische Massage

Thaise Yogamassage is een vorm van lichaamsgericht werken en word in de basis gegeven vanuit de eeuwenoude kennis die in Thailand is ontwikkeld. In deze werkwijze zie je verschillende invloeden terug vanuit de Yogafilosofie, Ayurveda en de Traditionele Chinese Geneeskunst. Oosterse en Westerse kennis en kunde komen hier heel mooi samen. Dit alles op basis van Mettā, liefdevolle aanwezigheid. Met respect voor jouw lichaam en grenzen (trauma-informed).

 

Het unieke aan deze vorm is dat jij met je kleding aan op de mat ligt. Jouw lichaam wordt in beweging gebracht zonder dat jij hiervoor iets hoeft te doen. We gaan op zoek naar die plekken in jouw lichaam waar spanning zich heeft opgeslagen. Hier proberen we meer ruimte te creëren, in je spieren, fascia, gewrichten & energiebanen. Massage, strekkingen, acupressuur, ritmische bewegingen en verstilling wisselen we af, kijkend naar wat jij nodig hebt. Het zenuwstelsel heeft hierbij een essentiële functie, juist om meer ontspanning toe te gaan laten en van hieruit het lichaam de ruimte te geven om te werken aan herstel.

 

Bewustwording van je lichamelijke en mentale gezondheid zijn een belangrijk onderdeel van de therapeutische behandelingen. Hierdoor sta je meer in verbinding met jezelf en kun je beter aanvoelen wat jij nodig hebt. Je weet beter welke factoren hierin bevorderend of belemmerend kunnen zijn, dit geeft je de mogelijkheid om keuzes te maken die bijdragen aan een gezondere leefstijl.

 

Locatie | Sociaal Medisch Centrum de Nieuwe Sluis | Heenvliet

Adres    | Stationsweg 24a

Kosten  | Intake + behandeling 75 min – €85,00

                 Losse behandelafspraak 75 min – €80,00
                 Behandelreeks (3 afspraken) 75 min – €75,00 (per afspraak)

Wil jij graag meer in contact komen met je lichaam ?

Ontdek wat een massage voor jou kan doen, boek hier een sessie of neem contact op. 

Scroll naar boven
Open chat
1
Heb je vragen?
Scan de code
Hallo,

Heb je een vraag, ik beantwoord deze graag.

Lieve groet, Marije | Studio Yin