Algemene voorwaarden

Artikel 1 Eigen risico en aansprakelijkheid

1.1 Het deelnemen aan de lessen is geheel voor eigen risico. Bij twijfel over je fysieke of mentale gezondheid neem je altijd zelf contact op met huisarts of specialist.
1.2 Als je onder medische behandeling bent, overleg dan met de behandelend arts of specialist over het volgen van de yogalessen.
1.3 Laat het voorafgaand aan de les aan de docent weten als er lichamelijk en/of psychische klachten spelen waarvan je denkt dat het handig is (of waar je over twijfelt) Je bent zelf geheel verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor het bewegen binnen je eigen grenzen.
1.4 Studio Yin aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor materiële of immateriële schade als gevolg van enig ongeval of letsel van de deelnemer.
1.5 Studio Yin is niet aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal of schade zowel direct als indirect aan of van eigendommen van de deelnemer.
1.6 Deelname aan een van de lessen, betekent dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.


Artikel 2 Lidmaatschap & kosten

2.1 Je meld je aan voor de yogalessen of massages via www.momoyoga.nl/studioyin/
2.2 Kosten worden via Ideal met je verrekend, afhankelijk van welk pakket je aanschaft.
2.3 Je kunt ieder moment besluiten te stoppen met het volgen van lessen. Als je nog strippen over hebt op de je strippenkaart kan je hier helaas geen vergoeding meer voor terug ontvangen. Bij uitzonderlijke situatie kun je natuurlijk altijd even overleggen.


Artikel 3 Annulering lessen en vakantiedagen
3.1 Mocht de les om onverwachtse redenen niet door kunnen gaan zal de les natuurlijk niet met je verrekend worden. Bij afwezigheid van de vaste docent zal er altijd eerst gekeken worden of de les overgenomen kan worden door een andere docent.
3.2 Vakanties zullen tijdig in het boekingssysteem worden opgenomen


Artikel 4 Persoonsgegevens
4.1 Studio Yin verzamelt persoonsgegevens van haar deelnemers voor het bijhouden van haar bestand, voor het uitvoeren van betalingsopdrachten en voor de administratie. Studio Yin gaat zorgvuldig met deze verzameling van persoonsgegevens om en verwerkt deze binnen de kaders van de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder in ieder geval begrepen de wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
4.2 Studio Yin gebruikt de in artikel 4.1 genoemde persoonsgegevens ook om de deelnemers op de hoogte te brengen van activiteiten van Studio Yin. Indien je geen prijsstelt op het ontvangen van communicatie van Studio Yin, kun je jezelf afmelden via de button in de nieuwsbrief.
4.3 Studio Yin geeft de persoonsgegevens van deelnemers nooit zonder voorafgaande toestemming door aan derden.

Scroll naar boven
Open chat
1
Heb je vragen?
Scan de code
Hallo,

Heb je een vraag, ik beantwoord deze graag.

Lieve groet, Marije | Studio Yin